Over mij

Wie ben ik?

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Pabo op Hogeschool de Kempel in Helmond. Na de Pabo had ik sterk de behoefte om me meer te verdiepen in de verschillende gedragsproblemen. De master: ‘’Special education needs” met als specialisatie ASS heb ik afgerond op de Fontys te Eindhoven.

Vanaf 2014 sta ik fulltime als leerkracht voor groep 8. Door de praktijk kwamen er steeds meer vragen op mijn pad: hoe kan ik meer betekenen voor de ontwikkeling van deze kinderen. ‘Een leven lang leren’ geldt immers voor iedereen.

Ik heb verschillende cursussen gevolgd. Per toeval kwam ik in 2016  in contact met ‘’Little Leaders’’. Zij zijn ervan overtuigd dat het ook in het onderwijs mogelijk is om meer leiderschap en ondernemerschap te creëren. Zij maken gebruik van de “Straight line Leadership“ methodieken. Het is gericht op groei, transformatie & leiderschap.

Door deze inspirerende training raakte ik enorm geënthousiasmeerd om dit te delen met collega’s uit het onderwijs. Ik heb trainingen gegeven aan leerkrachten binnen mijn school maar ook daarbuiten.

Daarna heb ik de training ‘’Leadership Experience’’ mogen volgen bij “de Straight-Line Leadership” voor ondernemers en ben ik gecoacht door één van de coaches: Joyce Sanders. Dit heeft mij enorm verrijkt.